No és d'estranyar que alguns l'anomenin la zona zero i es que els carrers per on passarà el Papamòbil tenen avui aquest aspecte desèrtic. Les fortes mesures de seguretat restringeixen molt el pas de la gent i estan afectant el dia a dia dels veïns de la Sagrada Família. És el cas d'aquest bar de l'avinguda Gaudí, el seu propietari s'ha vist obligat a deixar les cadires de la terrassa als pisos dels veïns, per falta d'espai. A menys de 24 hores de la missa del Sant Pare tot està gairebé a punt. El pal·li on el Papa resarà l'àngelus, les zones habilitades per la premsa i les terrasses envaïdes per televisions de mig món. I els que avui han tingut molta fe han estat aquests turistes. Malgrat que la Sagrada Família ha tancat les seves portes, molts d'ells han volgut aprofitar fins a l'últim minut.

Les portes d’accés al temple expiatori han  tancat a les 14 hores d’aquest dissabte per raons de seguretat i poder enllestir els preparatius  de la cerimònia de diumenge, una  missa que presidirà el papa Benet XVI.

Després de la consagració, la Sagrada Família es convertirà en la  novena basílica de Barcelona, després de la Catedral, Santa  María del Mar, la Mercè, Santa María del Pi, Sant Josep Oriol, la  Concepció, el Sagrat Cor de Jesús del Tibidabo i Sant Just i Pastor.