En aquestes instal·lacions els congressistes poden denunciar tant fets que hagin tingut lloc a l'interior del recinte, com els que hagin passat en altres punts de la ciutat. De fet, segons la policia, la majoria de denúncies que s'interposen són per delictes comesos a fora. TONI FERNÁNDEZ, coordinador dels programes de seguretat del MWC "La dificultat d'accés fa que aquí dins els fets siguin mínims. De fet, en els darrers anys, i aquest any tampoc, hem tingut cap fet que sigui rellevant." Fonts policials apunten que el nombre de fets a la ciutat no s'ha disparat en els darrers dies. Els motius principals per venir fins aquí són furts, robatoris o pèrdues de documentació. El gruix de persones que s'hi atenen són congressistes bé expositors, però fins aquí també es desplacen treballadors de la fira. L'horari d'oficina s'estén totes les hores d'obertura del Mobile i s'allarga fins dijous a la nit. D'aquesta manera es cobreixen també les tasques de desmuntatge dels expositors, unes feines que, segons la policia, comporten molt moviment a l'interior de la fira. TONI FERNÁNDEZ, coordinador dels programes de seguretat del MWC "Mantenim la comissaria oberta dijous ampliant l'horari en previsió que sigui una tarda que pugui haver-hi més volum de feina. Potser és el moment que més moviment hi ha d'aparells electrònics amunt i avall. Hi ha molt moviment persones, o de transportistes, o de personal de fira que fa tasques de desmuntatge." Més enllà de la Police Station, els congressistes poden dirigir-se a qualsevol altra comissaria de la ciutat. També s'ha habilitat per a ells un telèfon d'atenció les 24 hores.

Pel coordinador de programes de seguretat del Mobile World Congress, Toni Fernández, “la dificultat d’accés fa que aquí dins els fets siguin mínims”. Per això, segons la policia, el gruix de denúncies que que es recullen a l’anomenada Police Station són per delictes comesos fora del recinte firal. Tot i això, fonts policials apunten que el nombre de fets a la ciutat no s’ha disparat en els darrers dies.

La comissaria temporal funciona a ple rendiment des de dilluns a primera hora del matí, amb uns horaris que s’estenen durant totes les hores en què el congrés roman obert al públic. Més enllà d’aquí, però, dijous estarà oberta fins les 10 de la nit per donar servei també durant les tasques de desmuntatge dels expositors que, segons la policia, comporten molt moviment a les instal·lacions. En paraules de Toni Fernández, és un dels moments en què “més moviment hi ha d’aparells electrònics amunt i avall” i, a més, també “hi ha molt moviment persones, transportistes o personal de fira”.