Amb un pressupost d’1,1 milions d’euros, s’intervindrà en una superfície de més de 800 metres quadrats on es millorarà l’accessibilitat dels vehicles d’emergències, es renovarà el paviment, els serveis, l’arbrat i el mobiliari urbà. És la tercera fase de les obres d’adequació d’aquest indret emblemàtic de Can Baró que manté, en part, la fesomia del barri de barraques que acollia.

Primer es va millorar la comunicació amb els carrers dels voltants, després l’accessibilitat a la plaça i ara es reformarà el centre de l’espai. S’ha presentat el projecte d’unes obres que començaran a la tardor i serviran per posar al dia aquest punt de trobada de Can Baró situat entre el Parc Güell i les bateries antiaèries del Turó de la Rovira.

L’actuació s’engloba en un reforma general d’aquest sector del barri amb la instal·lació d’escales mecàniques i ascensors, la renovació dels serveis o la construcció d’àrees de joc infantil. Quedarà per fer una darrera intervenció per posar al dia alguns vials i racons que encara hi ha. La reforma s’està fent per fases i es calcula que acabarà tenint un cost conjunt sobre els quatre milions d’euros.

La remodelació de la plaça de Raimon Caselles i entorns ha estat un projecte participat en què els veïns també han pogut dir-hi la seva. El millor exemple és que inclou la instal·lació d’una figura de Crist Redemptor, que és un emblema pels que hi viuen, en el mateix punt on s’ubicava fa anys.