Primer es va millorar la comunicació amb els carrers dels voltants, després l’accessibilitat a la plaça i ara es reformarà el centre de l’espai. S’ha presentat el projecte d’unes obres que començaran a la tardor i serviran per posar al dia aquest punt de trobada de Can Baró situat entre el Parc Güell i les bateries antiaèries del Turó de la Rovira.

L’actuació s’engloba en un reforma general d’aquest sector del barri amb la instal·lació d’escales mecàniques i ascensors, la renovació dels serveis o la construcció d’àrees de joc infantil. Quedarà per fer una darrera intervenció per posar al dia alguns vials i racons que encara hi ha. La reforma s’està fent per fases i es calcula que acabarà tenint un cost conjunt sobre els quatre milions d’euros.

La remodelació de la plaça de Raimon Caselles i entorns ha estat un projecte participat en què els veïns també han pogut dir-hi la seva. El millor exemple és que inclou la instal·lació d’una figura de Crist Redemptor, que és un emblema pels que hi viuen, en el mateix punt on s’ubicava fa anys.