El Grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), empresa pública que gestiona els ferrocarrils i l’estació d’esquí la Molina, han organitzat la primera edició del Snow Pride BCN. Es tracta d’un esdeveniment per al col·lectiu de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (LGTB) en què hi haurà activitats esportives d’hivern, natura, gastronomia, festa i relaxació amb el leitmotiv “Snow, Sun, Spa, Sport”.

Els assistents al festival que arribin en avió a la ciutat podran viatjar en autobús des de l’aeroport de Barcelona-el Prat o a la recepció de la Fàbrica Moritz, fins a les portes dels hotels que participen de la iniciativa. Les dates escollides per l’organització són del 3 al 6 d’abril ja que aquesta època de l’any permet “gaudir de la neu sense renunciar al bon temps”.

El preu per poder gaudir d’un dia al festival és de 79 euros per persona i nit. S’hi inclou l’estada a un dels hotels que es proposa, “spa” o balneari, forfet o excursió amb raquetes. La resta d’activitats, com un dinar a 2.500 metres d’altura, una paella popular i una festa posterior o el dinar de comiat, amb trinxat i barbacoa, tenen un cost extra. Els preus d’aquestes activitats oscil·len entre els 10 i els 14 euros.

Les festes estaran amenitzades pels populars discjòqueis Núria Scarp i José Franco.