Veure qui té la moto que fa més soroll. La prova la poden fer totes les motocicletes que vagin aquest cap de setmana als Harley Days. I és que pels aficionats a aquesta marca nord-americana que fa 110 anys d'història, el soroll n'és el tret més característic. "El ruido de Harley és sólo de Harley.No hay ninguna que lo tenga" "No com les japoneses que sonen com assecadors de cabell. És sentir una moto de veritat sota les teves cames". Si el soroll és un element comú, també ho és la filosofia de vida que hi ha darrere les motos de la marca de Milwaukee. "El companyerisme, estar amb la gent. Fem unes excursions molt importants. Fa poc vam estar a Itàlia" "Si vamos un motero que esta en la carretera que a lo mejor esta descansando pero le preguntamos: pasa algo? no no, vale pues muy bien." Mentre que el bon ambient entre conductors és un element comú, l'origen de l'afició és ben diferent depenent del cas. "Siempre me han gustado este tipo de motos y al final me compré una y entras en este mundo y es agradable" "Aficionado de pequeño por los motores, por lo que es costumizar una moto, la pasión que uno lleva por la Harley dentro" Més d'un milió de persones assisteixin aquest cap de setmana als Harley Days. Entre les activitats principals hi trobaran concerts de rock i de conuntry, imitacions d'Elvis Presley, demostracions de Harley i sobretot una gran desfilada per la ciutat durant el matí de diumenge.

Durant tres dies, l’avinguda de la Reina Maria Cristina serà envaïda per milers de Harley-Davidsons. Aquest divendres se n’ha fet la inauguració i durant el cap de setmana, des de les 11 h fins a les 2 h, s’organitzaran diverses activitats per descobrir i somiar amb aquestes preuades peces de l’automoció, que no estan a l’abast de totes les butxaques.

Aprofitant el 110è aniversari de la companyia, el Barcelona Harley Days ha preparat una exposició de motos clàssiques de la mateixa marca amb informació i imatges històriques. Fins i tot, hi ha una reproducció de la cabana on es va fer la primera Harley-Davidson.

Està previst que més de 20.000 motos vingudes de tot Europa arribin fins a Barcelona a gaudir d’aquesta festa. El moment més esperat de la trobada serà diumenge a les 11 h, quan es farà la desfilada de motos Harley que recorrerà els carrers de la ciutat.