Les últimes setmanes els treballs a la futura seu dels Encants Vells s’hi han intensificat, però finalment no s’ha pogut arribar a temps per obrir en la data prevista inicialment, el 14 de juny.

En una visita d’obres que BTV va realitzar a principis de mes els comerciants ja van alertar que veien just complir amb el calendari d’obres. Segons ha confirmat l’Ajuntament, en una reunió de la junta de paradistes es va sol·licitar posposar-ne una setmana la inauguració i de comú acord s’ha decidit.

El president de l’associació de comerciants dels Encants Vells, Diego Escámez, ha confirmat que alguns paradistes estan “nerviosos i espantats” i que aquestes últimes setmanes treballen a cotrarellotge “combinant la feina a la futura parada amb el dia a dia a l’antic mercat”. Els comerciants van sol·licitar ampliar els horaris per poder entrar a treballar a l’edifici nou i l’Institut Municipal de Mercats va accedir-hi. Segons Escámez, “els últims deu dies s’ha fet un avenç important, s’ha asfaltat el futur camp de subhasta, ens hem de creure el que ens diuen els tècnics i confiar que tot acabarà a temps”.