Aparadors trencats i pintades. Un espectacle desolador que es repeteix als carrers del centre de la ciutat. Des de primera hora del matí, entitats bancàries i comerços han treballat per recuperar la normalitat, però no ha estat fàcil. Els desperfectes no sempre es limiten a l'exterior. En aquesta agència de viatges, els violents van aconseguir entrar-hi a dins, se'n van endur un portàtil, i van malmetre'n pràcticament tots els ordinadors. LOURDES DOMECQ directora d'oficina d'Halcón Viajes "Va ser a última hora de la tarda, no estavem aquí, i a banda de trencar-nos els vidres, han fet estropici internament, ens han robat coses i ha estat un ensenyament, un acte absolutalment vandàlic." El malestar entre els comerciants i veïns és evident. En aquest local només han pogut treballar per netejar els desperfectes. ISABEL CRESPO, dependenta de Chicco "La puerta sigue cerrada, no se puede acceder al recinto, porque está todo lleno de cristales. Estos vinieron a hacer daño, pero no a nosotros, a toda la zona y no se percataron de que incluso teníamos un bebé dentro." L'establiment més perjudicat, l'Starbucks de plaça d'Urquinaona. Aquest matí dos agents de seguretat han custodiat la cafeteria i ha començat el recompte dels danys. En aquest cas, tornar a obrir portarà setmanes. : "El que sí que ha obert ha estat El Corte Inglés, però amb les conseqüències dels aldarulls ben visibles. Pràcticament tots els aparadors de la Ronda de San Pere estan malmesos." En canvi, les destrosses al mobiliari urbà són més difícils de veure perquè el servei de neteja n'ha retirat les restes i els contenidors cremats han estat substituïts.

Els botiguers tenen intenció de reunir-se amb l’Ajuntament i  la Generalitat perquè la situació no es repeteixi. Volen proposar mesures com, per exemple, que els sindicalistes vagin identificats. Asseguren que els grups antisistema també es van camuflar entre els piquets informatius.

També reclamen que es combati el que anomenen “tancament per por”, és a dir, que els botiguers hagin de tancar el comerç durant els dies de vaga per por de les destrosses.