És el Liam. Té quatre anys i des que va néixer té al·lèrgia a la lactosa, no pot tastar mai productes lactis. Avui és un dels primers a provar una de les noves propostes gastronòmiques que ofereix la Fundació Alícia al restaurant l'Aeroport del Parc d'Atraccions del Tibidabo. De tot el que ha pogut menjar, ell té clar quines són les seves preferències. LIAM "Me gusta la fruta." Macarrons amb verdura fresca i amanides amb tot tipus d'ingredients són alguns dels plats que han degustat tots els nens que s'han acostat aquest matí al restaurant, que avui estrena carta. ANDREA "He provat una amanida." L'objectiu de la Fundació Alícia és donar consells als pares i als fills perquè segueixin una dieta saludable, basada en verdures, llegums, proteïnes i fruita. Es tracta d'aprendre a menjar de manera equilibrada i que els nens descobreixin gustos nous. MARE "Als meus fills els costa menjar." Els trastorns alimentaris han anat a més en els darrers anys sobretot, entre els més petits, i això comporta conseqüències greus. Per aquest motiu, és important seguir una sèrie de recomanacions. TONI MASSANÉS, director general de la Fundació Alícia "Per prevenir trastorns alimentaris és important menjar junts." També estan preocupats per algunes dietes que estan de moda i que tenen poca consistència.

Per a aquesta segona temporada al restaurant Aeroport, la Fundació Alícia aposta per receptes senzilles perquè es puguin servir ràpidament però mantenint la qualitat dels plats. El pit de pollastre a la parmesana, les verdures a la planxa, l’arròs pilaf, el lluç al forn, la pasta amb saltat de verdures i la coliflor amb refregit de pebre vermell són les noves especialitats de la carta.