Venedors i visitants dels Encants s’han vist sorpresos per la presència d’espases làser i una nodrida representació de personatges de ‘La guerra de les galàxies’: des de l’Emperador, Darth Vader, Luke Skywalker o Chewbacca, fins als protagonistes de les últimes entregues de la saga. Tots ells han desfilat enmig de la mirada sorpresa dels visitants, que no han volgut perdre l’oportunitat de fotografiar-se amb els personatges.

La iniciativa, que organitzen des de fa tres anys els comerciants dels Encants, és un homenatge a les populars pel·lícules de ‘Star Wars’ però també als seus fans. I és que la majoria dels participants a la desfilada eren membres d’associacions com Star Wars Catalunya, que es dediquen a reproduir fins al més petit detall els vestits i complements dels personatges de la gran pantalla.

Per completar l’Encants Wars, no hi han faltat un concurs de cosplay, lluites d’espases, una ruta de tapes i una exposició de figures que s’ha pogut visitar durant aquesta setmana a la sala polivalent del mercat.