Durant tot el matí, el Parc del Tibidabo s'ha omplert de cors. L'objectiu és donar suport als nens que pateixen algun tipus de cardiopatia congènita. A més, la festa també serveix per recaptar diners que l'Associació inverteix en diferents projectes, com ara el suport a les famílies. Un dels elements que més s'han vist durant tot aquest matí aquí al Parc del Tibidabo és aquest mocador. Es pot comprar per només 6€ i d'aquesta manera es pot col·laborar amb l'Associació. La música i un equip de pallassos han amenitzat la jornada. Molts pares han volgut portar aquí els seus fills malalts perquè gaudeixin del dia. L'organització preveu que passin per aquesta festa unes 4.000 persones.

L’Associació de Cardiopaties Congènites-Coravant organitza aquesta trobada per setze any consecutiu, amb una clara voluntat sensibilitzadora. L’acte batejat com a Passadís del Cel ha comptat amb la presència del l’alcalde Jordi Hereu i el periodista Carles Prats, que pateix una cardiopatia des que va néixer.

Els assistents han pogut gaudir del grup de percussió Vatukem, la colla gegantera del barri de Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat, la gegantona Corèlia de l’AACIC-Coravant, i la música del combo de l’Escola de música i dansa Farré. També hi ha hagut pallassos, tallers infantils i una volada de globus amb el lema “Fes volar el cor”.