JORDI MARIN, Cansaladeria Joan Vidal "Sóc Jordi Marin i parlem des de la Cansaladeria Joan Vidal, del carrer de Vallespir de Barcelona. Jo sóc la cinquena generació de la família i vam fundar la botiga l'any 1882. La botiga, la va fundar Joan Vidal i Pujol, la família va néixer a la Cerdanya i durant les èpoques d'hivern que allà no es podia conrear, la gent baixava a Barcelona a treballar de cansalader. Durant la mostra de comerç del carrer, els districtes de Sants i de les Corts ens van fer una placa en commemoració d'aquests 130 anys d'aniversari. Sempre ens hem dedicat a l'elaboració d'embotits tradicionals catalans, com són les botifarres blanques, les negres, la botifarra d'ou, que la recepta té 130 anys. La recepta és la del rebesavi, no n'hem tocat encara la fórmula, i últimament hem apostat una mica pels plats cuinats. Les receptes, la gran majoria, són de l'àvia." ANTONIA MASSANA, àvia de la família "Em vaig casar amb el cansalader i estic satisfeta de veure que ho han anat seguint, primer els meus fills, després els meus néts, i això m'omple de joia." MARIA MERCÈ VIDAL, mare de la família "Nosaltres aquí, doncs, elaborem els embotits i això, és clar, la gent ho valora. Cada vegada més. Això suposo que és una mica el secret."