El Ministeri Fiscal acusa l’imputat de dos delictes d’abusos sexuals, dos més de descobriment i revelació de secrets i un altre de violació. Per això, demana una pena de 40 anys de presó i que indemnitzi les tres víctimes amb 24.300 euros. L’acusat va ser detingut el març de 2012 i des de llavors està en presó preventiva.

La fiscalia sostè que els dos primers casos d’agressió sexual es van produir l’octubre de 2011, quan l’imputat va acollir al seu domicili dues turistes nord-americanes. L’amfitrió hi havia contactat a través de la plataforma Airbnb.com. El ministeri relata que el processat va oferir una beguda a les noies que contenia una substància estupefaent que les va adormir. Segons la fiscalia, l’acusat va aprofitar aleshores per violar les denunciants. A més, va enregistrar imatges de les víctimes i de l’agressió, que posteriorment es van trobar en l’escorcoll del pis.

La fiscalia afegeix que quan les joves van denunciar els fets, Airbnb.com va prohibir a l’acusat anunciar-se al web. Com a conseqüència, l’imputat suposadament va fer xantatge a una de les noies amenaçant de publicar les imatges de la violació si no es retractava.

El març de 2012, el processat va tornar a acollir una turista amb qui havia contactat a través d’una plataforma de “couchsurfing”. Segons la fiscalia, va repetir el “modus operandi” de les agressions anteriors però en aquest cas la víctima va aconseguir defensar-se brandant-li un got de vidre trencat.

En la vista oral d’aquest dimarts han delcarat les denunciants i l’acusat. El judici s’ha fet a porta tancada a petició de les víctimes i amb el suport de la fiscalia.