Segons el fiscal, els quatre joves es van posar d'acord per atracar la joieiria. Un d'ells es va fer passar com a client perquè la víctima li obrís la porta. De fet, ell és l'únic que davant el tribunal ha reconegut haver participat en els fets. Al darrere hi van entrar dues persones més amb la cara tapa i van amençar el propietari de l'establiment amb una arma. MARIO GARCÍA, advocat de Wilbert Castillo El propietari de la joieria es va intentar protegir i va ruixar amb un esprai un dels atracadors. El lladre, segons la versió de la fiscalia, va respondre-li clavant-li una ganivetada al pit. La víctima va morir poc després a l'Hospital Clínic. El cas va aixecar molt malestar al barri. Més de 500 persones es van concentrar davant l'establiment per reclamar més seguretat a la zona. Era el segon cop que assaltaven aquesta mateixa joieria. La fiscalia demana per als quatre joves penes d'entre 21 i 25 anys de presó . Els acusa de robatori i assassinat. La família de la víctima reclama, a més, una indemnitzció de més de 130.000 euros. Us ho ha explicat des de l'Audiència de Barcelona, Pablo Ruiz.

El crim es va produir el 16 d’octubre de 2010 a la joieria Regals, de la Verneda. A plena llum del dia, dues persones van entrar a l’establiment, van agredir-ne el propietari amb un ganivet i van fugir amb un botí de 20 rellotges Rolex. El joier, amb ferides d’arma blanca, va ser traslladat a l’Hospital Clínic, on va morir hores després. Als presumptes autors de l’atracament se’ls va detenir dies més tard, i un jutjat de Barcelona va decretar-ne presó provisional, acusats d’homicidi dolós.

Segons el fiscal, els quatre joves es van posar d’acord per atracar la joieria. Un d’ells, Wilbert Castillo, ha reconegut que es va fer passar per client perquè la víctima li obrís la porta. Al darrere, hi van entrar dues persones més amb la cara tapa i van amenaçar el propietari de l’establiment, que es va intentar protegir i va ruixar amb un esprai un dels atracadors. El lladre, segons la versió del ministeri públic, va respondre-hi clavant-li una ganivetada al pit.

La fiscalia demana per als quatre joves penes d’entre 21 i 25 anys de presó . Els acusa de robatori i assassinat. La família de la víctima reclama, a més, una indemnitzció de més de 130.000 euros.