Homenatge dona carrer d'en Robador

La regidora de Feminismes de l’Ajuntament, Laura Pérez, ha confirmat la mort aquesta setmana a l’Hospital del Mar d’una dona que exercia la prostitució al carrer d’en Robador. El succés va despertar les crítiques d’alguns veïns del barri del Raval, que van denunciar que la víctima havia mort després de rebre una pallissa i van criticar la inacció de l’Administració.

Aquesta versió s’ha desmentit per part dels Mossos d’Esquadra, que han informat a betevé que, de moment, no hi ha indicis de criminalitat i descarten un homicidi. Algunes fonts assenyalen que la víctima tenia una malaltia de llarg termini que es podria tractar de leucèmia.

En la mateixa línia, la regidora de Feminismes ha demanat prudència davant d’un cas que ja s’estava investigant “als jutjats” per un possible delicte relacionat amb el tràfic de persones i ha reprovat “qualsevol intent d’instrumentalizar-lo políticament”. Pérez ha indicat que l’Ajuntament fa seguiment del cas i col·laborarà amb la justícia en tot el que calgui. I ha anunciat que el consistori es farà càrrec de les despeses de l’enterrament de la dona.

En el mateix fil de Twitter, Pérez ha lamentat la notícia, “duríssima i dolorosa” i ha explicat que des del consistori “van utilitzar tots els mecanismes per millorar la seva situació”.