L’organització cristiana que lluita per la defensa dels drets humans, Justícia i Pau, ha celebrat aquest dissabte els 50 anys d’existència. Els organitzadors han volgut destacar i recordar la feina feta en aquests anys i agrair l’esforç de les persones que hi han format part. La celebració ha començat amb una eucaristia a la parròquia de Santa Tecla.

Després de la missa a l’església de Santa Tecla, en què s’ha agraït i recordat la feina feta per l’entitat, el president de l’entitat, Eudald Vendrell, ha recordat que “volem seguir endavant”. A la celebració l’ha seguit un dinar popular i solidari.

Vendrell també ha destacat que l’entitat se sent compromesa a denunciar “l’empresonament injust de polítics, no només aquí a Catalunya” i també se sent el compromís amb tots aquells missatges que siguin de suport a la societat.

La celebració s’allargarà durant tot aquest any, amb una exposició que està previst que s’inauguri a l’abril. Es tracta d’un recull de totes les campanyes que Justícia i Pau ha fet durant tot aquest temps a partir de continguts audiovisuals.