(ACN/redacció) El portaveu del Junts a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha considerat “insuficients” els 349 agents de la Guàrdia Urbana que l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que destinarà al dispositiu específic d’estiu a la ciutat.

Preocupació per un estiu que pot ser “complicat”

Jordi Martí ha apuntat que estan preocupats per l'”increment d’episodis d’incivisme i d’inseguretat” dels darrers mesos i davant d’un estiu que pot ser “complicat”. “La mateixa Guàrdia Urbana ha alertat que aquest serà un estiu complicat. Les reserves turístiques fan preveure que els furts i els robatoris amb violència augmentin“, ha afirmat Martí en un comunicat.

Per això Junts reclama a l’executiu municipal que faci complir “amb més decisió” l’ordenança del civisme, que faci prevenció per evitar els botellots i que intensifiqui la coordinació entre la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra.

Demana operatius específics per a les festes majors

A més, ha demanat que es dimensionin correctament els operatius policials durant les festes majors d’estiu, especialment durant les festes de Gràcia, de Sants i la Mercè, en referència als botellots i molèsties que es van viure l’any passat. També vol una major vigilància a la platja, tant de dia com de nit.