OLGA TUBAU, advocada "Un dels agents que anava en aquesta unitat és l'autor del tret que va produir les terribles lesions a la senyora Quintana i és una evidència que ha mentit quan diu que no ha disparat, i també han mentit alguns dels que podien veure que havia disparat i no ho han explicat."

L’advocada defensora d’un dels dos mossos absolts en el cas Quintana diu que algun dels agents que va intervenir en l’operatiu està mentint i els acusa de posar traves a la investigació judicial. Olga Tubau ha fet aquestes declaracions en una entrevista radiofònica just l’endemà que es conegués la sentència judicial que els absol a tots per manca de proves que permetin determinar qui va disparar l’objecte que va fer perdre l’ull a Ester Quintana.

La resolució judicial diu que no s’ha pogut provar que els dos mossos acusats van ser els autors de les lesions ni que la causa fos una bala de goma o un projectil de foam, però sí que assegura seria l’opció probable. Segons Tubau, que ha defensat només un dels mossos acusats durant el procés, és inqüestionable que un d’aquests 21 agents va ser l’autor del tret i que la seva manca de col·laboració amb la investigació ha impedit acreditar-ho.