El president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes, José Vargas, ha amenaçat un equip de betevé durant la cobertura de la protesta de grups ultres contra els talls de l’avinguda Meridiana. Vargas ha exigit al periodista i al càmera que esborressin unes imatges en què se’l veu participant en la manifestació i parlant amb un altre home. Immediatament després, ha exigit que s’eliminés el contingut enregistrat. “Que ho esborris. Si no, et trenco la càmera”, ha dit Vargas al reporter que era a peu de carrer, i hi ha afegit després: “Que no vegi cap imatge meva perquè si no ho passaràs malament”.

José Vargas ha estat una de les desenes de persones que han participat en la manifestació convocada per la plataforma Catalanes por España, a la qual s’han sumat grups ultres com Somatemps i El Timbaler del Bruc. Aquesta protesta es farà els dies 10, 20 i 30 de cada mes, segons els organitzadors.

La càmera no estava gravant les imatges, però la redacció de betevé n’estava rebent el senyal en el marc d’una transmissió en “streaming” d’aquesta concentració, juntament amb la de signe contrari.