En el document, que ha presentat aquest divendres l’advocat de Sànchez, s’explica que els membres de l’ANC van ajudar i van tenir una actitud activa amb els agents de la Guàrdia Civil que, per ordre del jutge, van entrar a la seu del carrer de la Marina i van copiar els correus electrònics de Sànchez. També es remarca, segons fonts judicials, “el clima de pau social” que es viu a Catalunya.

Amb aquest escrit, la defensa de Sànchez torna a demanar al Suprem que el deixi en llibertat, una petició que l’exlíder de l’ANC li va fer el 12 de gener i sobre la qual el jutge encara no s’ha pronunciat.

Sànchez presidirà el Grup Parlamentari de JxC

Els 34 diputats de Junts per Catalunya han acordat que Jordi Sànchez, que anava de número dos a la llista per Barcelona, sigui el president del Grup Parlamentari. Al llarg d’aquest dilluns el grup quedarà formalment constituït. La funció de portaveu recaurà sobre Elsa Artadi, acompanyada d’Eduard Pujol com a portaveu adjunt. A banda d’ells dos, hi haurà quatre adjunts més: Albert Batet, Josep M. Forné, Gemma Geis i Lluís Guinó.