Jordi Montull ha quedat en llibertat aquest dimarts, després de pagar la fiança de 100.000 euros que li va imposar el jutge. El pagament s’ha fet a última hora del matí. Pel que fa a Fèlix Millet, de moment no ha ingressat els 400.000 euros que li van exigir.

Jordi Montull ha abandonat la presó després de passar-hi 22 nits, després que, segons fonts jurídiques, li hagin deixat els 100.000 euros necessaris “entre familiars i amics”. Juntament amb Fèlix Millet, va ingressar a Brians 1 el 5 de febrer, condemnats per l’espoli del Palau de la Música. Des d’aquest centre, els van traslladar posteriorment a la infermeria de Brians 2. L’Audiència de Barcelona considerava que hi havia risc de fuga. Dies després, però, el magistrat va estimar parcialment els recursos presentats per les seves defenses i va imposar-los una fiança a cadascun per poder esquivar la presó.

Pel que fa a Fèlix Millet, fonts jurídiques han confirmat que, de moment, no ha dipositat cap quantitat. L’expresident del Palau continua ingressat al Pavelló Hospitalari Penitenciari de Terrassa, on va ser traslladat des de la presó per una insuficiència respiratòria.