Mossos d'Esquadra

(EFE) Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació arran de la denúncia presentada per una dona que assegura va ser agredida per tres vigilants del Poble Espanyol quan estava de festa en una discoteca del recinte. Tal com ha avançat el diari ‘El Periódico’, els fets es van produir la matinada de l’11 de setembre. La policia ja ha identificat els presumptes responsables, els ha inclòs en l’atestat i l’ha enviat a un jutjat d’instrucció de Barcelona, en espera de la decisió judicial.

Segons ha relatat la denunciant a ‘El Periódico’, l’agressió va ocórrer arran d’una discussió amb un empleat d’una discoteca quan ella intentava tornar a entrar a un local del Poble Espanyol del qual havia sortit un moment per anar a saludar uns amics.

La dona sosté que l’empleat no li va permetre tornar a entrar, ni tan sols comprant una entrada nova, i que, durant la discussió, va ser copejada a l’esquena per una vigilant de seguretat i que després dos dels seus companys la van agafar pels braços i la van treure a ròssec del recinte mentre la primera la seguia colpejant.

La versió de la dona contrasta amb la dels responsables de seguretat del Poble Espanyol, que asseguren que l’actuació va ser correcta i que va caldre desallotjar la dona perquè es negava a atendre les explicacions dels treballadors del local i es resistia a abandonar el lloc.