Els representants de la sala asseguren que estan col·laborant amb la policia per aclarir els fets. També han condemnat la presumpta agressió, i han demanat respecte per la víctima.

Segons els responsables de Razzmatazz, en cap moment van tenir constància dels fets perquè ningú els va avisar ni va denunciar la situació. També han explicat que precisament a la zona dels camerinos no hi ha càmeres de vigilància perquè és una àrea reservada a persones autoritzades on hi ha privacitat perquè hi ha dutxes i zones per canviar-se.

Creuen que serà molt fàcil identificar els presumptes agressors, ja que els accessos al “backstatge” estan controlats per càmeres de seguretat, que ja ha entregat als Mossos d’Esquadra.

Precisament, Razzmatazz, és una de les sales pioneres a l’Estat espanyol en l’aplicació d’un protocol contra les agressions i actituds masclistes. A través d’un tuit, han recordat que estan adherits al protocol “No callem”, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona per als espais d’oci nocturn.

El responsable de Razzmatazz afirma que el personal de la sala està format per saber com actuar en cas que hi hagi alguna actuació que pugui generar una agressió sexual. Gràcies a aquest protocol s’han detectat els punts més negres de la sala i de quina manera reaccionar davant d’aquesta situació.

Des de la sala també han volgut recordar que actualment la normativa vigent deixar accedir els majors de 16 a la sala de concerts o clubs, tot i que prohibeix que puguin beure alcohol.