Montjuïc Anella Olímpica

Els Mossos d’Esquadra investiguen una altra possible agressió sexual a Barcelona. En aquest cas, l’atac es va produir el 30 de juliol a prop de l’Estadi Olímpic de Montjuïc, hores després de la fi del concert del grup musical Iron Maiden. La informació ha estat avançada per ‘Crónica Global‘ i betevé ha pogut confirmar que la víctima ha denunciat recentment l’agressió.

Gairebé dues setmanes després dels fets, la investigació continua oberta. Tal com explica ‘Crónica Global’, la víctima té uns 40 anys, si bé la policia catalana no ha donat cap informació sobre l’agressió ni tampoc sobre l’atacant.

“Cada cop que hi ha una violació, creixen les vendes d’esprai pebre”

Últimes agressions sexuals a Barcelona

El presumpte autor dels fets no ha estat detingut. Aquest mateix dimecres va transcendir que la policia catalana investiga dues possibles agressions sexuals més: una presumpta violació grupal a Sant Martí i un altre atac en un pis ocupat per narcotraficants al Raval.

Les darreres detencions per delictes sexuals fetes públiques a Barcelona es van produir el 10 de juliol, quan els Mossos d’Esquadra van arrestar sis nois com a presumptes autors d’una agressió sexual en grup a la Barceloneta. En aquella ocasió, tres dels detinguts van quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d’Esquadra, i els altres tres van passar a disposició del jutge i van quedar també en llibertat, però amb mesures cautelars: no poden sortir del país i han de comparèixer de manera periòdica al jutjat.