ParcGüell

Els Mossos d’Esquadra investiguen una altra agressió homòfoba a Barcelona. La matinada de dissabte, cap a la una, un grup de 10 persones va agredir un home de 52 anys al mirador del Parc Güell. A més d’agredir-lo, li van robar els diners de la cartera i la targeta de crèdit. La víctima va denunciar que es tracta d’una agressió homòfoba pels insults que va rebre dels agressors.

Dues denúncies en només dos dies

La denúncia pels fets de dissabte és la segona en només dos dies i se suma a la presentada per dos homes per una altra agressió homòfoba, durant la revetlla de Sant Joan a Gràcia, a les quatre de la matinada. Les víctimes van haver de ser traslladades a l’hospital per contusions.

Augmenta la violència contra persones LGTBI

A principis d’any, l’Observatori conta l’Homofòbia va alertar d’un increment dels casos de violència contra persones LGTBI. Van fer balanç dels casos registrats l’any 2020. Es van produir 189 denúncies a Catalunya, un 25 % més que l’any anterior i la xifra més alta de casos dels últims cinc anys de registre sistemàtic de situacions de violència.