Els veïns del Paral·lel creuen que el doblament del col·lector d’aigua no resoldrà les inundacions a la zona. És més, apunten que podrien continuar uns metres més avall, on acabi el doblament del col·lector.

Així ho ha denunciat el tresorer de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, Josep Guzman. Ha reclamat que “el col·lector i l’aigua han d’arribar al mar” perquè, si no, “vas canviant de lloc la problemàtica”. Tal com estan previstes ara les obres del col·lector, el doblament acabarà a l’altura del carrer de Palaudàries.

A més, els veïns apressen l’Ajuntament perquè continuï els treballs al col·lector. Coincidint amb la reforma del Paral·lel, es va completar la primera fase. Però Guzman denuncia que amb l’arribada del govern de BComú, els treballs van interrompre la planificació prevista.

Fonts municipals asseguren que l’última fase del doblament del col·lector s’haurà d’executar el mandat següent. Per això, Guzman ha demanat “que no passi el mateix” i que “el mandat següent no ho deixi pel següent”.