Agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana intervenen un narcopís al Raval
Font: Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana han intervingut aquest dilluns a la nit un pis al barri del Raval on asseguren que “es realitzava tràfic de drogues“. Segons informen en un comunicat difós aquest dimarts, “la pressió policial ha permès que les persones que actuaven des d’aquest domicili acabessin abandonant l’indret i el pis ocupat il·legalment quedés buit”.

La policia ha tapiat l’immoble per “evitar una nova ocupació”. Els Mossos d’Esquadra també han explicat que “en els darrers dies s’han alliberat i tancat cinc punts actius, entre els quals hi havia quatre narcopisos“. Asseguren que “des de l’inici de l’aplicació de les mesures de confinament decretades per aturar la propagació” del coronavirus els “dos cossos policials continuen mantenint la pressió policial sobre punts de venda de drogues al barri del Raval de Barcelona”.

Dos detinguts en una baralla amb un ferit greu

Els Mossos d’Esquadra també han informat que aquest dimarts al matí han detingut dos homes “com a presumptes autors d’un delicte de lesions“. Els fets van passar durant la matinada, quan “una patrulla de seguretat ciutadana” va ser “alertada que hi havia un home ferit en un carrer del barri del Raval. L’home, asseguren, “ha estat atès per la patrulla i el personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i traslladat a un centre mèdic amb pronòstic greu”.

A partir de les declaracions de la persona ferida, els agents s’han desplaçat fins al portal on hauria tingut lloc la baralla. A allà han trobat “un home també ferit que ha explicat que” l’altra persona “l’hauria agredit per accedir al seu pis i ell s’hauria defensat”. Aquest últim home ja ha estat donat d’alta i traslladat a dependències policials, i passarà a disposició judicial les properes hores.