Cop policial al “top manta”. Dimecres, 3 de juliol, la Guàrdia Civil va intervenir 778 bosses de mà i 346 moneders falsificats de la marca Channel per un valor de 3,8 milions d’euros. L’operació policial es va produir a Badalona, tot i que tots els productes anaven destinats a la venda a la manta de Barcelona.

Presumpte delicte contra la propietat industrial

Arran d’aquesta intervenció, s’investiga un ciutadà espanyol, de 23 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial. Els pèrits de la marca van determinar que es tractava de productes falsificats i la policia va intervenir el material i va instruir diligències que es van enviar al Jutjat de Guàrdia de Badalona.

En el cas que les bosses fossin originals costarien a les botigues entre 3.000 i 5.000 euros, mentre que els moneders costen al mercat entre 400 i 600 euros. Aquests articles es venen al mercat il·legal a uns preus molt inferiors als reals, un fet que suposa una important pèrdua per al comerç.

falsificació de bolsos chanel top manta policia

El govern municipal i la Generalitat van fer públic el maig passat noves mesures per erradicar la venda ambulant irregular. Un dels pactes va ser que la Guàrdia Urbana ocuparia les zones on s’instal·lessin els manters per tal de dissuadir-los-en. També es va acordar instal·lar mobiliari urbà, com jardineres, a diferents espais per evitar l’ocupació dels manters.