Els veïns de tres edificis que es troben a la confluència dels carrers de Sancho de Ávila, Zamora, Tànger i Pamplona, al Parc i la Llacuna del Poblenou, han fet un projecte que ja està aprovat i només està pendent de l’execució. Abans, però, han demanat a l’Ajuntament que els ajudi a intervenir amb la propietat d’un quart edifici, que ara està en obres, que també hauria de tancar la seva part perquè la intervenció tingui efecte.

El tancament, només a les nits

Jesús Gallardo, un dels representants veïnal, explica: “No es tracta de no deixar passar a la gent i que això sigui privat, sinó simplement a la nit que és quan hi ha els problemes, especialment els caps de setmana”. Amb el tancament volen evitar que s’hi facin activitats incíviques com, asseguren, passa actualment a causa de la proximitat amb una zona d’oci nocturn.

L’espai també està pendent de la construcció d’un poliesportiu que demanen al consistori que executi al més aviat possible. El projecte està inclòs al Compromís per Glòries i l’Ajuntament té l’objectiu d’iniciar-lo durant el mandat municipal actual.

Disposats a finançar el cost de les obres

Els veïns interessats estan disposats a pagar ells l’obra, però necessiten que la propietat d’un quart edifici, ara en construcció, també es comprometi a fer-ho. Han demanat a l’Ajuntament que faci de mediador perquè, asseguren, volen tenir-ho enllestit abans de l’estiu quan, expliquen, el problema s’incrementa.