RAMON ESPADALER, conseller d'Interior "La dimissió del senyor Prat no està sobre la taula. Ell no l'ha presentat i per tant no ha lugar, ni molt menys jo la hi he demanat, en absolut. Per tant, sé que hi ha aquestes especulacions, em consta que hi ha alguns grups polítics que han entès això d'aquesta manera i que han volgut manifestar-se d'aquesta manera que jo respecto però, en absolut, no comparteixo."

L’endemà que el jutge avalés en una resolució la versió de la víctima i conclogués que Ester Quintana va perdre l’ull per una pilota de goma disparada de manera “imprudent”, el conseller d’Interior ha mostrat el seu suport al director de la policia, Manel Prat. Assegura que ni Prat ha presentat la dimissió, “ni molt menys jo la hi he demanat”. Així ho ha assegurat després que alguns partits polítics en demanessin la dimissió.

El conseller d’Interior també ha reiterat el posicionament que el departament ja va avançar aquest dijous en un comunicat: diu que la conclusió a què ha arribat el jutge que investiga la causa es desprèn d’indicis i que en cap cas són fets provats.