Una part d’una de les línies de baixa tensió que alimenta de corrent el carrer de Tordera s’ha avariat. És la causa, segons Endesa, de la incidència que ha deixat veïns i establiments d’aquest carrer sense llum. La companyia va intentar arreglar el problema dimecres al vespre però els operaris van veure que trigarien més del previst. Per això van col·locar un grup electrogen al carrer que ha subministrat electricitat als afectats durant la nit. Endesa assegura que així tothom té llum i que, seguint el procediment habitual, el generador continuarà abastint els usuaris fins que s’hagi arreglat l’avaria.

Des de primera hora d’aquest dijous, diversos operaris foraden el terra a la cantonada entre els carrers de Tordera i de Tagamanent per trobar la línia afectada i canviar-ne els cables. Alguns establiments de la zona han assegurat a aquest mitjà que tornen a tenir subministrament elèctric gràcies al grup electrogen.

Paral·lelament, una altra avaria va afectar aquest dimecres uns 6.000 veïns de la zona de Barcelona i l’Hospitalet. La incidència es va resoldre a les 22.30 h.