El matí d’aquest dimarts ha començat amb una incidència força rocambolesca a la ronda del Litoral abans de les 07.30 h. Dos turismes han topat a l’altura de Can Tunis, en direcció cap al Llobregat. Però els ocupants del vehicle que ha rebut el xoc no sabien que es tractava d’un accident provocat.

Segons els Mossos d’Esquadra, es tracta d’una temptativa de robatori mitjançant la qual un vehicle ha causat una topada amb un altre cotxe. En sortir del vehicle per fer el comunicat de l’accident, un dels lladres ha intentat emportar-se el que hi havia a l’interior del vehicle de les víctimes. La dona se n’ha adonat i s’hi ha intentat resistir. Aleshores, l’han agredida amb una arma blanca, cosa que li ha produït ferides molt lleus. Després dels incidents, els delinqüents han fugit corrents.

Les conseqüències també han afectat la circulació des de primera hora del matí a la ronda del Litoral en una direcció que habitualment ja registra aglomeracions. La situació a la carretera ha estat resolta en una operació policial conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana que mantenen la cerca dels delinqüents oberta.