Fa quatre anys que el Carlos i la seva família van obrir aquesta botiga a Fort Pienc. Un comerç especialitzat en tot tipus de productes relacionats amb el Manga. És un dels establiments que participen del projecte Xeix. Una iniciativa per fomentar la integració de la comunitat xinesa al barri. Una experiència, asseguren, molt positiva que els ha aportat beneficis. CARLOS WANG "Más publicidad, más gente que va conociendo este barrio y eso también favorece notablemente las ventas." Un cas semblant al de la Chan Mei, que va decidir obrir aquest restaurant a tocar de l'Estació del Nord. Participa en moltes activitats que s'organitzen al barri i assegura que cada vegada s'hi sent més integrada. Després del balanç positiu a Fort Pienc ara el projecte Xeix s'ampliarà a la comunitat pakistanesa i es durà a terme al barri de Sant Antoni. Una mediadora especialitzada en llengua i cultura pakistanesa s'encarregarà d'acostar aquesta comunitat al teixit associatiu i comercial de la zona. GERARD ARDANUY, regidor de l'Eixample "Treballarem simultàniament en els dos barris amb pakistanesos i xinesos, perquè entenem que són dues comunitats que tenen cultures bastant diferenciades de l'autòctona i que alhora tenen un volum de persones residents en aquests barris important." Entre les accions previstes hi ha incloure activitats relacionades amb aquestes dues cultures en equipaments públics i cursos de formació sobre immigració i trencament d'estereotips.

El projecte Xeix es va posar en marxa el mes d’octubre de l’any 2012 al districte de l’Eixample. En un inici tenia com a principal objectiu la progressiva incorporació de la comunitat xinesa en la vida associativa del barri del Fort Pienc. Primer, es va començar treballant en l’àmbit comercial i, aquest any, se n’ha engegat la tercera fase ampliant el projecte també a l’entorn educatiu.

Al barri de Sant Antoni es començarà també per les botigues i la promoció de l’associacionisme comercial. Es buscaran les persones interessades a participar en el projecte i es farà formació intercultural per tal de trencar estereotips. També es treballarà en l’estratègia antirumors amb les entitats del barri, tant de l’àmbit comercial com esportiu i de lleure.

El projecte disposa, aquest any, d’un pressupost de 94.000 euros per impulsar les activitats d’integració dels immigrants xinesos i pakistanesos en tots dos barris.