Quan falten poc més de dos mesos per al 24 i 25 de desembre, s’han començat a instal·lar els llums de Nadal. Els primers enllumenats s’han fet visibles als carrers aquest dimarts. Una de les zones on ja es poden veure penjats és a la plaça d’en Joanic, el carrer de Pi i Margall o al de l’Escorial. Fonts municipals asseguren que aquestes actuacions és normal que es comencin a fer en aquestes dates i apunten que “no es trigarà gaire” a posar en marxa la instal·lació de manera generalitzada a tota la ciutat.

De fet, fa un any, el 15 d’octubre, vam veure com s’engalanava l’Eix Comercial Sants-les Corts. Com aleshores, la temperatura avui és encara força càlida i la màniga curta en ple mes d’octubre ens fa creure que encara queda molt per a l’arribada de les festes nadalenques, però la realitat és que alguns eixos comercials ja comencen a engalanar-se per a l’arribada de les festes.

L’encesa de llums arribarà l’últim cap de setmana de novembre

Fa tres anys la tradicional encesa dels llums de la campanya de Nadal es va fer a l’Eix Maragall, l’any 2016 a l’avinguda del Paral·lel, i l’any passat es va escollir la Rambla per recordar l’atemptat de l’agost passat al passeig. Enguany encara es desconeix on se celebrarà. Previsiblement serà, com de costum, l’últim cap de setmana de novembre.