preinscripció escola bressol 2022-23

Les escoles bressol municipals de Barcelona començaran el curs 2024-2025 el dilluns 9 de setembre, coincidint amb la tornada a les classes als centres d’educació infantil, primària i ESO. Es quadra així el calendari amb escoles i instituts, després d’uns anys en què les bressol han començat més tard. Enguany van fer-ho el 8 de setembre, dos dies després que els centres educatius.

El darrer dia lectiu serà el divendres dia 11 de juliol del 2025, però com sempre s’oferiran casals d’estiu durant els mesos de juliol i, en alguns centres, també a l’agost. Unes dates que s’han concretat a Barcelona després que el Departament d’Educació ha publicat oficialment l’ordre de calendari per al curs 2024-2025.

Per al curs vinent, les bressols oferiran 4.638 places per al nou alumnat, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat (4.766). A Barcelona hi ha 105 bressols municipals amb una capacitat màxima de 8.845 places per a infants d’entre zero i tres anys. No està prevista l’estrena de cap nou centre al curs vinent.

Preinscripció de les bressol

Fins al 16 d maig està oberta la preinscripció de les escoles bressol per al curs vinent. El 14 de juny es publicarà la llista d’admesos i la llista d’espera resultant del procés de preinscripció. El període de matrícula serà del 15 al 21 de juny, tots dos inclosos.