Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 20 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i/o intimidació. Segons informa la policia catalana, els dos fets van passar amb pocs dies de diferència i en tots dos casos el lladre va provocar lesions a les víctimes. Després de passar a disposició judicial, se n’ha decretat l’ingrés a la presó.

El primer robatori es va produir l’11 de novembre, quan el lladre va entrar amb la víctima en una finca del districte de Sants – Montjuïc. Un cop a l’ascensor, li va robar amb una estrebada la bossa de mà i el telèfon mòbil i va fugir. La víctima el va seguir fins a fora i va cridar que li havien robat. Gràcies a això, un noi va poder recuperar la bossa de mà, però no el mòbil.

Una víctima en estat greu

Tres dies després va haver-hi un fet semblant, en aquest cas a l’Eixample. Una dona de 83 anys va entrar a la seva finca i un home va aprofitar per accedir-hi. La dona va negar-se a pujar amb ell a l’ascensor, moment en què el lladre va robar-li d’una estrebada la bossa de mà i un collaret on tenia les claus de casa i unes ulleres. Com en el primer cas, la víctima el va seguir fins la porta i va demanar ajuda. Aquesta vegada, però, l’home la va empènyer amb molta violència. Els serveis d’emergència la van traslladar a un hospital en estat greu.

Altres robatoris

Entre els darrers robatoris amb violència que han transcendit a la ciutat, destaca el de dos lladres que van ser atrapats in fraganti quan estaven robant a un banc de Sant Gervasi – Galvany. També van ser arrestats al novembre 12 joves per assaltar amb molta violència tres menors al Poblenou.