Els Reis Mags han passat per l'Hospital del Mar carregats de regals. I ho han fet amb la col·laboració del projecte Qui m'acompanya?, format per infermeres jubilades com la Marina que no s'han volgut deslligar del centre. Avui és un dia especial i ajudaran els Reis a repartir els regals entre els infants ingressats com l'Albeiro, a qui han portat quatre joguines. Durant l'any, la Marina i la seves companyes ajuden a desplaçar-se pel centre les persones amb dificultat o les acompanyen a l'hora de fer gestions administratives. Avui però l'objectiu ha estat arrencar un somriure als pacients i als seus familiars.

Melcior, Gaspar i Baltasar han sorprès l’Albeiro i la Mia quan han aparegut per la porta de la seva habitació de l’Hospital del Mar. “Ahir no vam poder veure’ls perquè estàvem aquí, però avui han vingut i ens han portat regals“, comenta la mare de la Mia. L’Albeiro no es podia creure les quatre joguines que tenia sobre el llit.

Però els Reis no només han vigilat els més petits, també tenien obsequis per a la resta de pacients del centre, independentment de l’edat. Molts s’han emocionat quan han vist entrar Ses Majestats i els patges. Per molt que només els portessin un mitjó i unes llaminadures, aquest divendres era un dia diferent a l’hospital.

Qui m’acompanya?

Quan la Marina es va jubilar com a infermera de l’Hospital del Mar, tenia molt clar que no es podia deslligar del centre. Per aquest motiu va crear el programa Qui m’acompanya?, que pretenia ajudar els pacients amb dificultats. Quatre anys més tard, de la mà de set exinfermeres, l’hospital proporciona un servei altruista sobretot pensat per a la gent gran.  D’aquesta manera, la Marina i les seves companyes ajuden a desplaçar-se pel centre les persones amb dificultat o les acompanyen a l’hora de fer gestions administratives.