Van haver d'anar a dormir ben d'hora... Però sabien que aquest matí tindrien una sorpresa al menjador... o unes quantes. La Berta, l'Emma i l'Anna no donaven l'abast obrint regals i alguns han estat veritables sorpreses. I Ses Majestats han estat tan generosos que fins i tot costa recordar-se de tot el que han repartit... BERTA GIRON "Una Barbie, un coixí, unes cartes de Pokémon, un rellotge, un raspall elèctric..." Tot i la gran varietat de jocs, tenen clar quin n'és el seu preferit. ANNA GIRON "Això que dispara colors perquè ho tenen els meus cosins." I aquí no acaba la feina. Tenen una ruta pevista per anar a buscar els regals que falten, però primer cal assegurar-se que els Reis no s'han deixat ningú. EMMA GIRON "Primer anirem a casa la iaia i després a casa els avis." PATRICIA MIRANDA "Van començar a fer la carta fa més d'un mes i l'han anat repetint i repetint. Ha anat bé que comencessin aviat, així els Reis els han pogut portar pràcticament tot el que demanaven." Hi havia una cosa, però, que no era en la llista... el carbó, tot i que sembla que té bon gust.

Per fi ha arribat un dels dies més esperats per molts nens. Després d’una nit de molta feina, els Reis Mags han visitat les cases dels nens per deixar-los els regals que havien demanat i que feia dies que esperaven. Els més petits de la casa van anar a dormir ben d’hora per deixar-los treballar tranquil·lament, però quan ha començat a sortir el sol s’han aixecat ràpidament per anar a la cerca dels regals.

La Berta, l’Emma i l’Anna han tingut sort i els Reis han estat molt generosos. Tenien el menjador ple de paquets embolicats amb jocs, cartes de Pokémon, rellotges, coixins, una Barbie… i això sí, una mica de carbó. Però aquí no acaben les sorpreses. Durant tot el dia, tenen una ruta planificada per recollir els regals de la resta de la família.