Vall d'Hebrón, programa Sol Solet
La Lara durant el seu esbarjo acompanyada de professionals del Vall d'Hebrón i la seva família

La Lara és pacient del Vall d’Hebron i ha pogut sortir a l’exterior tot i el seu ingrés gràcies al programa Sol solet. És natural de Mallorca, però va ingressar a l’UCI pediàtrica del Vall d’Hebron per una miocardiopatia congènita que va empitjorar.

El programa Sol solet té la intenció d’humanitzar l’estada del pacient proporcionant moments a l’aire lliure que serien inexistents en condicions normals. La Lara ha pogut gaudir, així, d’una estona a l’exterior acompanyada de professionals del Vall d’Hebron i dels seus pares i germà.

En espera d’un trasplant

Ara mateix la Lara té un cor artificial mentre espera que arribi un trasplantament de cor. El programa Sol solet permet a pacients ingressat com la Lara disposar d’estones fora de les parets de l’hospital acompanyada de la seva família, molt importants pel benestar de la pacient.

Passeig pel Parc de Leo Messi

Fa uns anys que es va engegar el projecte Sol solet, que permetia als infants ingressats a la unitat d’intensius pediàtrics passejar pel Parc de Leo Messi. Els pacients surten en cotxet, cadira de rodes o llitera acompanyats de la família.