En la vigília de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F, les enquestes constaten que encara hi ha molts ciutadans amb dret a vot que estan indecisos. Hem sortit al carrer per comprovar si els barcelonins tenen clar a qui votar o si per contra ho decidiran a darrera hora.

Votants poc convençuts

El cert és que les entrevistes a peu de carrer corroboren que encara hi ha molta incertesa entre els electors. Ara bé, tot i que la majoria afirma encara estar indecís, sempre hi ha qui ho té clar. “Normalment soc votant del mateix partit i no he canviat d’opinió”.

Molts dels enquestats, en canvi, han confessat que esperen a última hora per decidir el seu vot. “Anar-hi, hi aniré, ja veuré què votaré demà”. Una electora, de fet, ha atribuït la seva indecisió a la gestió dels polítics. “No sabia si votar o no perquè és un desastre tot el tema dels polítics, però faré un vot útil”.

“És més fàcil saber a qui no votar, potser, que a qui votar, però votaré segur”, ha afegit una altra. O, “si voto, votaré sense estar convençut perquè no hi ha cap partit que em convenci al 100 %”, ha dit un jove votant.