12 dotacions de bombers han treballat aquest dilluns al vespre en l’extinció d’un incendi en un vaixell de fibra d’uns 14 metres d’eslora al Port Olímpic. El foc ha començat quan passaven pocs minuts de les vuit del vespre i s’ha originat al punt on s’allotgen les bateries que alimenten el sistema elèctric. Segons el cap de guàrdia dels bombers, el foc podria haver-se provocat a causa d’un sobreescalfament de les bateries o un curtcircuit en el sistema elèctric, que ha generat les primeres flames i posteriorment ha afectat el motor més proper, situat a estribord de la sala de màquines.

L’incendi no ha provocat cap ferit i sembla que en el moment de l’inici del foc no hi havia cap tripulant a bord del vaixell, de bandera belga. Tampoc no ha afectat cap més embarcació. Tot i això, per evitar que les flames es propaguin s’han hagut de moure quatre embarcacions que hi havia amarrades a prop.

Els bombers també han muntat un cordó de seguretat per controlar un possible vessament de carburant al mar, que finalment no s’ha produït. Al voltant de les 10 de la nit s’han retirat la majoria d’efectius, un cop el foc ha quedat controlat i pràcticament extingit.