Els Mossos d’Esquadra van ser requerits per un incendi al carrer de Sentís, al barri del Poblenou, i, segons han informat a través de les xarxes socials, es tractava d’una casa tapiada. Els fets van succeir la matinada de l’1 de febrer a les 3 h. En accedir-hi, els agents van descobrir que a l’interior hi havia una plantació de marihuana.

La policia catalana explica que l‘immoble havia estat ocupat pels veïns d’un edifici del costat i que hi havien accedit fent un butró, és a dir, un forat, en el mur que els separava.

L’actuació va acabar amb la detenció d’una persona i la denúncia de dues més. Se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació del fluid elèctric.

Un cas similar, al Poblenou

No és la primera vegada que un incendi destapa una plantació de marihuana. Al setembre, els Mossos d’Esquadra van detenir una dona de 37 anys després d’un incendi que es va produir al setembre al número 74 del carrer de Marià Aguiló, al Poblenou. El foc es va declarar als baixos de l’edifici on hi havia una botiga de roba de segona mà. Quan els Mossos hi van arribar després de l’avís dels veïns, van comprovar que a dins del local hi havia una plantació de marihuana. El foc va ser petit, però va generar molt de fum.