Incendi al carrer Diputació Barcelona

Els Bombers de Barcelona han extingit aquest dijous un incendi al barri del Fort Pienc, de Barcelona, al districte de l’Eixample. En concret, el foc s’ha produït cap a les 3 h en un pis de la quarta planta del número 380 del carrer de la Diputació. Les flames s’han propagat a l’habitatge del costat i han obligat a desallotjar-ne els veïns.

Segons fonts municipals, els Sistema d’Emergències Mèdiques ha traslladat a l’Hospital de Sant Pau una persona afectada per inhalació de fum. Es troba, afegeixen, en estat lleu. A banda, el SEM ha assistit dues persones més que no han requerit trasllat a cap centre de salut. Tots els veïns menys els dels habitatges afectats han pogut tornar a casa.

11 dotacions dels Bombers dels parcs de Llevant, l’Eixample i Sant Andreu han participat en les tasques d’extinció de l’incendi.

Un 2022 amb diversos incendis a la ciutat

L’últim incendi en un pis del qual betevé havia tingut coneixement va ser el 3 de març a Gràcia, on una persona va resultar ferida per intoxicació de fum. Dos dies abans, l’1 de març, un altre foc va deixar tres ferits (una veïna i dos bombers de Barcelona) en un pis de la Marina de Port, a la Zona Franca. I la vigília, el dia 28 de febrer, van quedar ferides dues persones més en un incendi en un edifici de pisos tutelats per a gent gran de la Barceloneta. L’any, de fet, ha començat amb diversos focs amb conseqüències greus a la ciutat. A mitjans de febrer, un foc a l’Hotel Coronado, al Poble-sec, va provocar la mort d’un home de 44 anys. I durant el mes de gener, també arran d’incendis, van morir un home de 56 anys al districte de les Corts i una dona de 60 al barri de les Roquetes.