Els bombers de Barcelona han intervingut aquesta matinada en un incendi en un habitatge a l’avinguda de Madrid. Per causes que encara es desconeixen, un dels pisos del bloc d’edificis s’ha incendiat pels volts de les 5h. Hi ha una dona d’avançada edat que ha estat traslladada en estat molt greu a l’Hospital Moisès Broggi .

Els serveis sanitaris dels Bombers han hagut de fer tasques de reanimació a l’afectada durant més de 25 minuts. Dues persones més han estat ateses per inhalació de fum.

Segons fonts municipals, l’incendi ha afectat íntegrament tot l’edifici de nou plantes i tres escales. Per això, s’ha hagut d’evacuar els 45 veïns i veïnes. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat nou vehicles de bombers de Barcelona, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i SEM.

Altres incendis a la ciutat

L’últim incendi del qual betevé ha tingut coneixement va ser el 10 de maig a l’avinguda de Josep Tarradellas. Hi va morir un home de 60 anys. També al mes de maig, el dia 3 al carrer de Llull, hi va haver un altre foc en un pis. Va ser a la quarta planta d’un edifici i una persona va resultar ferida lleu. Dies abans, el 12 d’abril, es va produir un foc al carrer de València, en aquest cas d’embergadura, que va afectar fins a vuit finques. Les flames van començar en un bar per causes que s’estan investigant i hi va haver quatre ferits. 

Pel que fa a incendis mortals, aquest 2022 se n’han produït diversos: a més de l’incendi del 10 de maig a l’avinguda de Josep Tarradellas, a mitjans de febrer, un foc a l’Hotel Coronado, al Poble-sec, va causar la mort d’un home de 44 anys. I al gener van morir un home de 56 anys a les Corts i una dona de 60 a les Roquetes.