Flames de l'incendi al Casal de barri del poblenou
Foto: Èric Hervàs

Un incendi ha afectat aquest dimecres a la matinada el pati interior del Casal de Barri del Poblenou, a la rambla del Poblenou número 49. Segons ha explicat un dels veïns de la finca, Èric Hervàs, les flames han afectat just el punt en què hi ha el quadre de llums i on es guarden cadires de fusta, que han quedat calcinades. De moment es desconeixen les causes del foc, que no ha cremat l’interior del casal.

Restes de l'incendi al Casal de Barri del Poblenou

Hervàs ha explicat que a les tres de la matinada els ha despertat “un soroll molt fort” i que se sentia molta pudor de fum. En treure el cap per la finestra, han vist que els Bombers ja hi estaven treballant. Un cop s’han acabat les tasques d’extinció, els Bombers han pujat al seu pis, des d’on es veia la part exterior calcinada.

Per poder accedir al pati, els equips d’emergència han hagut de forçar la porta d’accés al casal, que els operaris estan reparant aquest dimecres al matí. Les flames s’han donat per extingides i els Bombers han marxat de la finca poc abans de les quatre de la matinada, segons el relat dels veïns.

Un operari repara la porta del Casal de Barri del Poblenou

Segons els responsable de l’entitat, l’incendi no afectarà el funcionament normal de l’espai. Tot i això, no es podrà accedir al pati.