Un incendi ha obligat a desallotjar les instal·lacions del conegut gimnàs DIR Castillejos, situat al número 397 d’aquest mateix carrer. Vuit dotacions dels Bombers han treballat per apagar el foc, que no ha provocat cap ferit, i ha quedat extingit a dos quarts de vuit del vespre.

El foc s’ha originat als conductes de ventilació de la bugaderia del centre d’aquesta coneguda cadena esportiva i el fum s’ha escampat ràpidament per totes les instal·lacions.

Els Mossos d’Esquadra han evacuat el gimnàs i han acordonat la zona. Segons han explicat testimonis a Betevé, han abandonat el centre i seguint les indicacions dels sistemes d’emergències, després d’una hora han pogut tornar a entrar i recollir el material i pertieneces de les guixetes.

La Guàrdia Urbana treballarà ara per ventilar el local i el gimnàs quedarà temporalment tancat fins que les tasques del cossos d’emergència hagin finalitzat.

Tercer incendi en una setmana

El darrer incendi de magnitud conegut a la ciutat va ser el 15 de febrer a un edifici d’habitatges de l’avinguda del Paral·lel, en què hi va haver un ferit per cremades, i l’hotel del costat va desallotjar per precaució els seus hostes.

El 12 de febrer n’hi va haver un altre a l’Hotel Coronado, al Poble-sec, en què va perdre la vida un home de 44 anys.

Dos dies abans, se’n va declarar un altre al barri de les Roquetes que va deixar un ferit greu. Durant el mes de gener hi va haver dos incendis mortals, en què van perdre la vida un home de 56 anys al districte de les Corts i una dona de 60 al barri de les Roquetes.