Ensurt aquest dimecres de matinada per un incendi que s’ha produït en una nau industrial de fabricació de mobles. La nau està situada al carrer d’Espronceda, al barri de Provençals del Poblenou, al districte de Sant Martí.

Segons han informat els Bombers de Barcelona, les flames no han afectat cap nau adjacent i no hi ha cap persona ferida. Ara bé, el recinte ha quedat molt malmès i al llarg d’aquest dimecres al matí es farà una valoració dels danys. De moment es desconeix la causa del foc.

Fins al lloc de l’incendi, que, segons els testimonis s’han produït cap a les 2 h, s’hi han traslladat 10 dotacions dels Bombers de Barcelona, que han pogut, finalment, extingir-lo. Les flames i la fumarada, però, eren visibles des de diversos punts de la ciutat i molts veïns del voltant han estat testimonis de l’incendi.

Segon incendi en una nau industrial en un mes

El d’aquesta nit és el segon incendi que es produeix en una nau industrial de Barcelona en poques setmanes. El darrer va ser el 16 de febrer, tot i que en aquella ocasió la nau (situada el carrer d’Àlaba) estava abandonada. Nou dotacions dels Bombers de Barcelona, així com diverses unitat de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets.