Un incendi, que ja ha estat extingit, ha afectat el número 7 de la plaça del Bonsuccés, al barri del Raval. Els bombers han rebut l’avís pocs minuts després de les 10 h d’aquest dimarts al matí i fins al lloc s’hi han desplaçat 18 dotacions. Dues persones han estat ateses per inhalació de fum; en total a vuit se les ha evacuat, però seran finalment deu les que dormiran fora de casa, al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) del carrer de la Llacuna, bàsicament pels talls de subministrament que ha provocat el sinistre.

Els bombers de Barcelona ja han acabat les tasques d’extinció d’un incendi que s’ha declarat a la plaça del Bonsuccés, concretament el número 7. L’incendi s’ha originat en un basar situat als baixos de l’edifici i d’allà s’ha escampat a afectat tres pisos de l’entresòl.  El foc també ha cremat un cotxe situat al pàrquing de l’immoble després que el foc hi arribés a través del pati de llums.

Els bombers han rescatat vuit persones, dues de les quals han estat traslladades a un centre hospitalari per inhalació de fum. El seu estat, però no és greu. Els serveis d’emergències socials també s’han desplaçat per atendre els veïns que ho han necessitat. Les tasques d’extinció s’han allargat perquè segons els bombers, dins el local hi havia material tèxtil i de pintura que ha fet que el foc cremes amb molta intensitat. Els bombers han rebut l’avís a les 10.09 h i fins al lloc dels fets s’hi han traslladat 18 dotacions, que han acordonat la zona per seguretat. El fum s’ha pogut veure des de diversos punts de la ciutat.

Encara es desconeixen les causes de l’incendi, que no ha malmès l’estructura de l’edifici, segons han pogut constatar els bombers.