Un incendi en un pàrquing del carrer d’Hipòlit Lázaro número 8, al barri del Camp d’en Grassot i la Gràcia Nova, ha obligat a confinar diversos veïns per seguretat durant una estona. Les flames han provocat una intensa fumarada que s’ha enfilat per la façana de l’immoble, però no hi ha hagut ferits. El foc s’ha originat en una moto que hi havia a la planta -2, per causes que encara es desconeixen.

L’avís s’ha rebut a les 17.33 h, i hi han treballat set dotacions de bombers. Un cop apagades les flames, els bombers han hagut de fer tasques de ventilació per treure tot el fum que s’havia acumulat als soterranis. Es dona el cas que el pàrquing incendiat es troba just davant de la comissaria de la Guàrdia Civil de la Travessera de Gràcia, que fa cantonada amb el carrer d’Hipòlit Lázaro.

A més dels veïns que s’han confinat a l’edifici, també n’hi ha hagut d’altres que en el moment dels fets eren fora de casa. Els bombers no els han deixat entrar fins que no s’ha extingit del tot l’incendi i han acabat les tasques de ventilació. Els serveis d’emergència s’han retirat del lloc dels fets passats dos quarts de 8 del vespre.