Aquest vespre s'ha originat un incendi en una nau industrial situada a la rambla de Guipúscoa, a tocar del terme municipal de Sant Adrià de Besòs i al costat de la ciutat esportiva de l'Espanyol. 14 vehicles de bombers s'hi han desplaçat per sufocar les flames, que afecten la part coberta de la nau d'un desballestador. La gran columna de fum negre que ha original el foc s'ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat.

Els bombers han rebut l’avís a les 20.25 h. El foc s’ha originat en una empresa de desballestament de cotxes situada al número 25 de l’antiga carretera de Mataró. Fins al lloc dels fets, s’hi han desplaçat 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat i vuit vehicles de l’Ajuntament. Les flames han afectat 200 metres quadrats, especialment de la coberta de l’edifici, i només ha provocat danys materials. Cap a les 21.27 h s’ha donat per controlat l’incendi. El cap de guàrdia de la Regió Metropolitana Nord dels Bombers, Antonio Ramos, ha assegurat que la prioritat era que el foc no s’estengués a les naus veïnes.

La fumera que ha aixecat l’incendi s’ha pogut veure des de diversos punts de la ciutat, com Montbau, Sant Andreu, Collserola i el Recinte Modernista de Sant Pau.