L’incendi originat a la terrassa de l’Expo Hotel, al carrer de Mallorca, a Hostafrancs, està extingit. Hi han treballat cinc ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i una desena de dotacions de Bombers, que, després d’apagar el foc, han continuat fent tasques de ventilació. No hi ha hagut cap ferit.

Els Bombers han rebut l’avís a les 12.51 h. El foc s’ha focalitzat a la planta superior i ha afectat la maquinària de l’aire condicionat. En una primera inspecció no s’ha detectat cap afectació a l’estructura de l’edifici. Segons el cap de guàrdia dels Bombers de Barcelona, Ramon Soler, des de l’exterior es veia molt de fum però el foc s’ha extingit “ràpidament” i “ha estat fàcil” perquè s’ha produït a la coberta de l’hotel.

El foc ha obligat a tallar el trànsit del carrer de Mallorca, entre el carrer de Tarragona i del Rector Triadó, que ja s’ha reobert, i per precaució s’han desallotjat les 300 persones que hi havia dins l’hotel. Segons el cap de guàrdia dels Bombers però, en cap moment el fum ha arribat a les plantes i a un quart de tres, tant els clients com els treballadors han pogut tornar a entrar. El telèfon d’emergències 112 ha rebut en pocs minuts més de 70 trucades de persones que alertaven de l’incendi.